Slušni
aparati cene

Slušni aparati cena – Dobrodošli u ECHO Sluh

Partner za rešenje slušnih problema!

Kupite nanajnaprednije aparate, po najpovoljnijim cenama sa odloženim plaćanjem do 36 rata bez kamate! Aparati već od 0rsd uz RFZO nalog.

Benefiti koje pružamo:

✔️ Besplatna provera sluha
✔️ Besplatna proba slušnih aparata
✔️ Najkvalitetnije aparate po najpovoljnijim cenama
✔️ Kupovina aparata uz RFZO nalog
✔️ Izvrsni uslovi plaćanja – 36 mesečnih rata – 3 godine
✔️ Garancija – 2 godine
✔️ Besplatan servis aparata – 2 godine
✔️ Besplatno podešavanje aparata

Šta sve utiče na cenu slušnog aparata?

✔️ Nivo tehnologije
✔️ Vrsta slušnog aparata
✔️ Punjivost – da li se baterije pune ili menjaju
✔️ Brend i proizvožač
✔️ Modeli
✔️ Izdržljivost
✔️ Vodootpornost
✔️ Garancija

01.

Trudimo se da razumemo vaše potrebe i znamo koliko je važno imati jasan i kvalitetan sluh kako biste u potpunosti uživali u životu. DOBRODOŠLI U ECHO .

02.

Verujemo da svako zaslužuje najbolju podršku kada je u pitanju sluh, zato smo tu da pružimo vrhunski izbor slušnih aparata koji odgovaraju vašim individualnim potrebama.

03.

Naša ponuda obuhvata četiri kategorije slušnih aparata, sa svakom kategorijom prilagođenom određenim potrebama. 

„Jednostavna rešenja“

Od 0 RSD (uz RFZO nalog)

Ova kategorija je namenjena osobama sa jednostavnim slušnim potrebama. Vaše oštećenje sluha je svrsishodno zbrinuto, omogućavajući Vam da ponovno čujete sve zvuke u svakodnevici.

Ovi aparati dolaze sa karakteristikama poput automatskog podešavanja glasnoće, pružajući jednostavnost i udobnost.

echo sluh predstalvjanje punjivih slušnih aparata nakon slušnog testa
Čovek koji je povezao slušne aparati sa mobilnim telefonom.

„Komfor kućnog okruženja“

Od 48.400 RSD

Ako imate proste slušne potrebe, ova kategorija je savršena za vas! Ovi slušni aparati su dizajnirani Vam omoguće da ponovno percipirate sve zvuke u svakodnevici.

Uz karakteristike kao što su jednostavno prepoznavanje situacija i osnovne funkcije udobnosti, moći ćete uživati u kućnom okruženju sa kristalno jasnim zvukom!

„Telefoniranje i prijatno praćenje televizije“

Od 64.520 RSD

Ako želite poboljšano razumevanje govora i prijatno slušanje televizije, ne tražite dalje. Slušni aparati iz ove kategorije omogućavaju Vam da ponovno doživite zvuk na prirodan način, pružajući bolju razumljivost i prirodniji zvuk.

S naprednim direktnim mikrofonom za smanjenje pozadinske buke i fokusiranje na govor, telefonski razgovori i gledanje televizije postaju uživanje.

Stariji čovek koji nosi pametne slušne aparate u prodavnici.
Čovek koji napolju nosi neviljive pametne slušne aparate.

„Za aktivne osobe“

Od 98.280 RSD

Ako ste osoba koja je aktivna i rado komunicira, ova kategorija je idealna za vas. Slušni aparati iz ove kategorije omogućavaju odlično sporazumevanje u bučnom okruženju, zahvaljujući naprednim tehnologijama poput automatskog prigušivanja buke i Bluetooth povezivanja.

Bez obzira da li se bavite aktivnostima na otvorenom ili obavljate telefonske razgovore, ovi aparati pružaju izvanrednu funkcionalnost i udobnost.

„Bolje razumevanje reči uz neometano praćenje okolnih zvukova“

Od 126.340 RSD

Ova kategorija slušnih aparata je posebno dizajnirana da pruži vrhunsko razumevanje govora i istovremeno očuva vašu sposobnost da čujete zvukove iz okoline.

Bez obzira da li se nalazite u bučnom okruženju ili ste u gužvi, ovi slušni aparati će Vam olakšati da se fokusirate na razgovor i istovremeno uživate u zvukovima koji vas okružuju.

Osoba podešava nevidljive slušne aparate preko svog pametnog telefona.
porodica razgovara za stolom dok jedu

„Život bez ograničenja“

Od 168.280 RSD

Ako ste osoba koja je aktivna i rado komunicira, ova kategorija je idealna za vas. Slušni aparati iz ove kategorije omogućavaju odlično sporazumevanje u bučnom okruženju, zahvaljujući naprednim tehnologijama poput automatskog prigušivanja buke i Bluetooth povezivanja.

Bez obzira da li se bavite aktivnostima na otvorenom ili obavljate telefonske razgovore, ovi aparati pružaju izvanrednu funkcionalnost i udobnost.

Prilikom kupovine slušnih aparata, sve naše usluge su potpuno besplatne i u 2024. godini.

U zavisnosti od slušnog oštećenja, životnih potreba i finansijskih mogućnosti, naši stručnjaci će Vam dati najoptimalniji predlog za Vašu konkretnu situaciju. Ukoliko dodatno želite da se informišete možete posetiti neki od sledećih linkova ili se prijaviti za besplatnu proveru aparata.

Često postavljena pitanja

Da, nudimo Vam besplatno održavanje i servisiranje u trajanju od 2 godine nakon kupovine slušnog aparata

Promotivne akcije i popusti često organizujemo. Prilikom kupovine obavezno pitajte akustičara o tretnutnim pogodnostima koje pružamo.

Da, svi naši aparati dolaze sa garancijom

Da, prilikom kupovine aparata, naš stručni tim će vam pružiti obuku kako biste pravilno koristili i održavali vaš aparat.

Da, nudimo specijalizovane slušne aparate za decu. Cene se mogu razlikovati u zavisnosti od modela i funkcionalnosti koje su prilagođene deci.

Zakažite besplatan
test sluha i aparata

Možete nas naći u skoro svim gradovima.