Beltone slušni aparati

Osnovne informacije o Beltone aparatima

Beltone, sa korenima koji potiču iz srca Čikaga, postoji već više od osam decenija kao simbol kvaliteta i inovacija u svetu slušnih aparata. Od svog osnivanja 1940. godine, Beltone je usredsređen na pružanje rešenja koja su prilagođena individualnim potrebama korisnika, čime je postavio standarde u personalizovanoj audiološkoj nezi. Kroz godine, Beltone je razvio niz proizvoda koji odražavaju najnovije tehnološke trendove, a jedan od najistaknutijih je svakako Beltone Trust, koji korisnicima pruža neuporedivo bogato slušno iskustvo.

Različiti modeli beltone slušnih aparata

Tehnološke mogućnosti

Beltone je uvek težio da bude korak ispred kada je reč o tehnologiji. Evo nekoliko specifičnih tehnoloških karakteristika koje Beltone izdvajaju:

Tinnitus Breaker Pro: Ova tehnologija pruža terapeutsku podršku osobama koje pate od tinitusa, nudeći im olakšanje od neprekidnih zvučnih smetnji.

Ear-to-Ear komunikacija: Omogućava dva slušna aparata da komuniciraju međusobno, prilagođavajući se okolini u realnom vremenu za optimalno slušno iskustvo.

Remote Care: Ova funkcija omogućava korisnicima da se konsultuju sa svojim audiologom putem aplikacije, bez potrebe za fizičkim dolaskom.

Beltone’s myPAL: Prenosivi mikrofon koji korisnicima omogućava da jasno čuju govor čak i u najbučnijim okruženjima, poput restorana ili konferencija.

Prednosti i mane

Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Beltone slušnih
Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Beltone slušnih

Naša ocena za Beltone slušne aparate je: 4,2

Ukoliko želite da besplatno testirate najjaprednije slušne aparate, testirate sluh ili zakažete informativni razgovor sa stručnjakom, popunite kontakt formu koja se nalazi ispod.

Zakažite besplatan termin

Možete nas naći u gradovima:

SUBOTICA –  NOVI SAD – BEOGRAD – NOVI BEOGRAD –  ZEMUN – PANČEVO  ŠABAC  KRAGUJEVAC – JAGODINA –  KRUŠEVAC – ČAČAK – NOVI PAZAR – NIŠ – VRANJE