Beltone slušni aparati

Osnovne informacije o Beltone aparatima

Beltone, sa korenima koji potiču iz srca Čikaga, postoji već više od osam decenija kao simbol kvaliteta i inovacija u svetu slušnih aparata. Od svog osnivanja 1940. godine, Beltone je usredsređen na pružanje rešenja koja su prilagođena individualnim potrebama korisnika, čime je postavio standarde u personalizovanoj audiološkoj nezi. Kroz godine, Beltone je razvio niz proizvoda koji odražavaju najnovije tehnološke trendove, a jedan od najistaknutijih je svakako Beltone Trust, koji korisnicima pruža neuporedivo bogato slušno iskustvo.

Tehnološke mogućnosti

Beltone je uvek težio da bude korak ispred kada je reč o tehnologiji. Evo nekoliko specifičnih tehnoloških karakteristika koje Beltone izdvajaju:

Tinnitus Breaker Pro: Ova tehnologija pruža terapeutsku podršku osobama koje pate od tinitusa, nudeći im olakšanje od neprekidnih zvučnih smetnji.

Ear-to-Ear komunikacija: Omogućava dva slušna aparata da komuniciraju međusobno, prilagođavajući se okolini u realnom vremenu za optimalno slušno iskustvo.

Remote Care: Ova funkcija omogućava korisnicima da se konsultuju sa svojim audiologom putem aplikacije, bez potrebe za fizičkim dolaskom.

Beltone’s myPAL: Prenosivi mikrofon koji korisnicima omogućava da jasno čuju govor čak i u najbučnijim okruženjima, poput restorana ili konferencija.

Prednosti i mane

Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Beltone slušnih
Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Beltone slušnih

Naša ocena za Beltone slušne aparate je: 4,2

Ukoliko želite da besplatno testirate najjaprednije slušne aparate, testirate sluh ili zakažete informativni razgovor sa stručnjakom, popunite kontakt formu koja se nalazi ispod.

Zakažite besplatan termin

Možete nas naći u gradovima:

SUBOTICA –  NOVI SAD – BEOGRAD – NOVI BEOGRAD –  ZEMUN – PANČEVO  ŠABAC  KRAGUJEVAC – JAGODINA –  KRUŠEVAC – ČAČAK – NOVI PAZAR – NIŠ – VRANJE